Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 3 z 4   [ Příspěvků: 52 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2006 11:06 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 01 črc 2005 14:45
Příspěvky: 2514
Images: 3
Bydliště: Karviná a taky trochu Brno
Na corse nam jednou prestala radit 5 tak jsme jezdili dal ale pak prestala jit i dvojka tak to byl trosku uz problem, sla do servisu a myslim ze to nic moc nakladneho nebylo... 8-)

_________________
Čím víc zamračené auto, tím usměvavější člověk:)


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2006 16:28 
Komárolapka alkoholická
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2006 09:50
Příspěvky: 3471
Bydliště: už ani nevím kde bydlím :D
pohlaví: Muž
Simir píše:
Na corse nam jednou prestala radit 5 tak jsme jezdili dal ale pak prestala jit i dvojka tak to byl trosku uz problem, sla do servisu a myslim ze to nic moc nakladneho nebylo... 8-)


no doufám, že to nebude nic mastnýho, ale bojím se abych nemusel měnit spojku a spoll.. Ted po Vánocích je docela hluboko do kapsy :-?

_________________
BMW POWER


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Co poviete na tuto myslienku :)
PříspěvekNapsal: 29 pro 2006 21:17 
Tigrátko
Tigrátko

Registrován: 16 čer 2006 10:37
Příspěvky: 8
Bydliště: Slovensko, Trnava
Mozno to vyznie blbo,ale dnes ma to rano napadlo.Vzdy mi to robi iba pri studenej prevodovke a v lete to bolo vsetko OK - zacalo to hlavne az v zime. Ked dlhsie jazdim,tak to ide lahucko.

Mam prevodovku zasranu zvonka trochu od oleja.Kedze je tam dozivotna napln nikto s tym nic doteraz nerobil - moje auticko ma uz 10 rokov.Ak prepusta na prevodovke nejaky semering,alebo tesnenie za takych 5 rockov uz z toho oleja urcite ubudlo !!!! :-?

Nechcem aby to bolo nyslene,ze ak vytecie komplet dozivotna napln oleja, tak dozije aj chudak prevodovka !!!! :-(

Logicky ked zvazim: poobede odstavim doma auto (bolo zohriate a tak islo vpohode radit rychlosti) necham ho tak az do rana.Do rana stecie z ozubenych kolies vsetok olej dolu do prevodovky a kedze mrzne tak trochu stuhne! Ozubene kolieska su bez oleja nenamazane a tak mi rano ide tazko radit rych. ked vytahujem auto z predzahradky.Vtedy sa nestihne olej pri takej malej rychlosti dostatosne naniest na ozubenie a ide to tam tazko.Odchadzam do prace,rozbehnem to,zaradim 5 a uz ani nepreradujem,kedze idem po jednej rovnej ceste.Zohreje sa mi motor na 93.A ked pridem do prace na parkovisku tam ta 2 a 3 ide uz lahucko.

-pocas tej jazdy akoby sa dobre namazala prevodovka a potom to uz nerobi.A ked je zohriaty olej-je redsi.

Mne z toho vypliva,ze asi budem mat malo oleja v prevodovke a mozno je tam uz len nejaky husty sajrajt,ktory to slabo maze.

Neda sa nejak skontrolovat hladina oleja v prevodovke?Existuje niekde ryska? Na favoritoch sa to da vraj skontrolovat - ze ma byt spicka tachometroveho lanka v oleji.Povedal mi to automechanik.

Na tigre nieco take neni? Poradte prosiiiim :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 pro 2006 11:16 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2004 21:12
Příspěvky: 7316
Images: 0
Bydliště: Křeshit village,Praha
pohlaví: Muž
hele mame asi stejnou vec, kdyz to tak procitam a uvedumuju si ze po pul roce je to horsi a horsi , a vcera kdyz jsemjsem to mel ana heveru, jsem cumel jak jakrek na prevcedovku, byla cela poblita olojem(prevodovym) napda me pretesni a dodat new olej...sice to bude nakladny ale nic uz me nenapada, mam new prepakovani, krouzek na radicice a porad je to horsi a horsi...takze po svatkach jdu na to a uvidim...jo a jeste musim vymenit napinaci kladku na klinaku... :evil:

_________________
Už mi skoro nebije srdce :-) Nemam rád ECOtec tfuj :-) a zloděje ...:-( Did you kick your cat today ???;-) Fabien RychláSlečna černá metla find me if you can - obličejovákniha - Joalozevs z Bítlzevsi - mob. 603856639


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 led 2007 17:53 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 07 lis 2005 12:36
Příspěvky: 2791
Images: 4
Bydliště: Plzeňský kraj
i ja mam tenhle problem.. zvlast ted v zime.... :evil: :cry:

_________________
1.4i 16v...skoro holá seriovka..
Kdo si tigi nekoupil... ten to nepochopí.....
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 led 2007 17:59 
Tygříček
Tygříček
Uživatelský avatar

Registrován: 17 dub 2006 09:34
Příspěvky: 273
Bydliště: nemam
Milanoo píše:
i ja mam tenhle problem.. zvlast ted v zime.... :evil: :cry:


preto treba nechat Tigru pred zimou naburat, aby bola v teplucku v servise a hned nebudu tieto probelmy :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 13:20 
Tigr - Tigřice
Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2005 11:39
Příspěvky: 617
Images: 8
Bydliště: Brno
pohlaví: Muž
Kraj: Jihomoravský
Čau, neví někdo co vyjde nová převodovka do tigry 1,4 r 1995.
Mám blbej pocit že mě to nemine.
Zpátečku tam zařadím jen krátce po nastartování, jinak tvrdě přes zuby a řadit za jízdy by poslední dobou chtělo ruku kulturisty - jde to hůř a hůř,.... :-(
Nebo je nějaká šance že když tam vyměním kompletně olej, že bude ok?
nebo jak se pozná že je po smrti převodovka?
Thx za názory :-k


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 15:44 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice

Registrován: 19 črc 2009 19:43
Příspěvky: 1724
pohlaví: Muž
Kraj: Hl. M. Praha
no to já se zas s řadící pákou furt přetahuju když potřebuju z 2jky hodit 1čku ... to chce fakt nasilí ...


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 16:02 
z dvojky jedničku? to mě nikdy tigi nepustí.. to je nelogický házet ze dvojáka na jednotku... mě to pustí vždycky když už se sotva kola netočí pak jedině tam jde dát jednička.. jinak ne.. ani ti to npujde si myslím


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 16:48 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice

Registrován: 19 črc 2009 19:43
Příspěvky: 1724
pohlaví: Muž
Kraj: Hl. M. Praha
no ja treba jedu ke kruhaci a vidim ze uz na 100% budu muset zastavit treba na 2 sekundy a hned jak profrci auto tak se zas rozjet tak ja uz si tam proste tu 1čku chystám


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 16:50 
Tigr - Tigřice
Tigr - Tigřice

Registrován: 02 črc 2008 17:07
Příspěvky: 966
Bydliště: Teplá
pohlaví: Muž
musis to jedine prervat pres synchrony jinak to nejde a pak tigi vyskoci uz jsem to jednou udelal a tigi vyskoci a vystreli a pak je to fofr teda ale jinak dodelas synchrony a mas to jak kvrdlačku ale je to mozny ze tam neni olej ale nekde jsem tu cetl ze olej v prevodovce je bezudrzbovy!!!

_________________
bez auta to je jen sen a bez tigry to neni zivot!!!


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 17:03 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 27 říj 2007 18:02
Příspěvky: 2059
Bydliště: Cerhovice
pohlaví: Muž
Kraj: Středočeský
jednička a zpátečka nemá synchrony pokud vim, takže řadit jen pokud auto stojí 8-)
No mě někdo řikal že tyhle převodovky jsou koncipovaný na celou životnost auta (nějakejch 250tisic Km)

_________________
Obrázek
Nafta patří do kamen, ale když ty kamna tak krásně táhnou :118:


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 17:27 
tak když vydíš že budeš brzdit vyřadím pomalinku dojíždím a pak tam šoupnu dvojku a plynem jí pomůžu.. jednička se dává jen když je auto v klidu.. takhle si to akorát vodděláš :roll: :-(


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 19 říj 2009 17:31 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice

Registrován: 19 črc 2009 19:43
Příspěvky: 1724
pohlaví: Muž
Kraj: Hl. M. Praha
jojo samozdrejme mas pravdu ... tam to byl jen takovej priklad ve kterym sem si vsiml ze mi tam ta jednicka sla dat blbe ... ale to je jedno nebudem tady delat zbytecne OT


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Špatné řazení???
PříspěvekNapsal: 28 říj 2009 22:18 
Tigrátko
Tigrátko

Registrován: 31 bře 2009 17:06
Příspěvky: 3
Bydliště: Bratislava
Nazdar. Ak ste niekto znalý, poradte prosím.
Mám problémy s radením rýchlostí čo sa týka podradenia. Napr. z 5 do 4, to 4 do 3 atd. Väčšinou sa mi to podarí zaradiť iba s medziplynom a to je dosť problém, keď potrebujem aj brzdiť pritom. Asi mám v prdeli synchróny... Tak chcem sa spýtať, či sa mi oplatí vymeniť synchróny na nové, pričom iba materiál stojí vyše 400 EUR, alebo mám zohnať nejakú použitú prevodovku a vyskúšať tú.
Ďakujem za radu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 3 z 4   [ Příspěvků: 52 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of and edit by Zed

Kontaktní formulář • Český překlad – phpBB.cz • Vytvořil OpelTigra.cz • Spravuje OUBRECHT.com