Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 2 z 4   [ Příspěvků: 52 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 zář 2006 15:35 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 07 lis 2005 12:36
Příspěvky: 2791
Images: 4
Bydliště: Plzeňský kraj
Zed píše:
Holt budeš muset řadit s meziplynem :lol:


a ty snad pri rychly jizde radis bez? :D

_________________
1.4i 16v...skoro holá seriovka..
Kdo si tigi nekoupil... ten to nepochopí.....
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2006 19:22 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 28 črc 2004 19:56
Příspěvky: 4350
Bydliště: Koryčany, Uherské hradiště, Zlín, Brno
Me to sem tam udela kdzy na sprintech radim z 1 na 2 ale staci jen poradne vymacknout spojku az na podlahu a je to

_________________
My Garage
Opel Tigra 1.4 Rio Verde r.v.1997
Opel Tigra 1.4 r.v.1998
Opel Tigra 1.6 r.v.1995
Opel Tigra 1.6 r.v.1994
Opel Combo Tour 1.3 CDTI r.v.2007
Skoda Octavia 1.9 TDI r.v.2000
Skoda PickUp MTC Pohřební vůz r.v.1994
VW T5 1.9 TDI PD r.v.2008


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2006 21:22 
Bůh Tigrů
Bůh Tigrů
Uživatelský avatar

Registrován: 10 srp 2006 19:13
Příspěvky: 10295
Bydliště: Velvary, Praha
pohlaví: Muž
nevim jak ostatni,ale ja radim ve vetsich otackach jedine s meziplynem...
taky mi tam obcas nesli nektery kvalty, a pak sem nahodou prisel na to ze sem mel povolenej sroub na spojce.... :-? ale uz je to ok.. 8-)


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: A kde najdem ten sroub?
PříspěvekNapsal: 10 pro 2006 01:02 
Tigrátko
Tigrátko

Registrován: 16 čer 2006 10:37
Příspěvky: 8
Bydliště: Slovensko, Trnava
Ivánek píše:
nevim jak ostatni,ale ja radim ve vetsich otackach jedine s meziplynem...
taky mi tam obcas nesli nektery kvalty, a pak sem nahodou prisel na to ze sem mel povolenej sroub na spojce.... :-? ale uz je to ok.. 8-)


Ja mam tiez problem s radenim z 1 na 2 a z 3 do 2.Ked stojim na mieste ide to lahucko, no ked sa rozbehnem ide to tam tazko radit.Sa mi zda,ze iba pri studenom motore.Ked dlhsie jazdim je to potom OK.A ten olej v prevodovke sa da vymenit,alebo nie?Viem ze je doziv. ale... :) radsej by som tam dal nieco nove a lepsie. Dik za odpoved


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 pro 2006 01:16 
Admin Tigrů
Admin Tigrů
Uživatelský avatar

Registrován: 13 lis 2005 00:51
Příspěvky: 3043
Images: 3
Bydliště: Mořkov
pohlaví: Muž
No taky mi to někdy nešlo ze 2 na 3 myslím ale najednou nic a je to pryč takže ani nevím co to bylo.... :D

_________________
Tigra Team Czech :)


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku: Re: A kde najdem ten sroub?
PříspěvekNapsal: 10 pro 2006 12:10 
Tygříček
Tygříček

Registrován: 21 říj 2005 15:31
Příspěvky: 186
Bydliště: Olomouc
PeterPeto píše:
Ivánek píše:
nevim jak ostatni,ale ja radim ve vetsich otackach jedine s meziplynem...
taky mi tam obcas nesli nektery kvalty, a pak sem nahodou prisel na to ze sem mel povolenej sroub na spojce.... :-? ale uz je to ok.. 8-)


Ja mam tiez problem s radenim z 1 na 2 a z 3 do 2.Ked stojim na mieste ide to lahucko, no ked sa rozbehnem ide to tam tazko radit.Sa mi zda,ze iba pri studenom motore.Ked dlhsie jazdim je to potom OK.A ten olej v prevodovke sa da vymenit,alebo nie?Viem ze je doziv. ale... :) radsej by som tam dal nieco nove a lepsie. Dik za odpoved


Da se vymenit, ted jsem daval novou napln. Staci oddelat cidlo tachometru a uz nalejvas. Jsem tam nalil 85W/90 API - GL4, stacijou 2litry. Jak to vypustit se ti jeste podivam, ja jen napoustel :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Este mi prosim napis,kde sa da vypustit ten olej
PříspěvekNapsal: 12 pro 2006 12:26 
Tigrátko
Tigrátko

Registrován: 16 čer 2006 10:37
Příspěvky: 8
Bydliště: Slovensko, Trnava
Hunter píše:
PeterPeto píše:
Ivánek píše:
nevim jak ostatni,ale ja radim ve vetsich otackach jedine s meziplynem...
taky mi tam obcas nesli nektery kvalty, a pak sem nahodou prisel na to ze sem mel povolenej sroub na spojce.... :-? ale uz je to ok.. 8-)


Ja mam tiez problem s radenim z 1 na 2 a z 3 do 2.Ked stojim na mieste ide to lahucko, no ked sa rozbehnem ide to tam tazko radit.Sa mi zda,ze iba pri studenom motore.Ked dlhsie jazdim je to potom OK.A ten olej v prevodovke sa da vymenit,alebo nie?Viem ze je doziv. ale... :) radsej by som tam dal nieco nove a lepsie. Dik za odpoved


Da se vymenit, ted jsem daval novou napln. Staci oddelat cidlo tachometru a uz nalejvas. Jsem tam nalil 85W/90 API - GL4, stacijou 2litry. Jak to vypustit se ti jeste podivam, ja jen napoustel :wink:


A bolo to nejak citit,ze si tam dal novy olej? Mna uz napadala myslienka, ze mozno pri nizkej teplote 3 stupne a nizsie ma mensiu viskozitu a je husty.Ze mozno preto mi to ide pri studenom motore horsie radit. Ale je to asi v tych synchoronoch-obcas blbnu :( Ktovie ci je to zlozite vymenit.Ci sa musi zdemontovat cela prevodovka od motora,alebo iba kryt prevodovky?

Dik moc chalani za odpovede


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 pro 2006 15:55 
Sádlo píše:
JPS píše:
2/3 při vysoké rychlosti? :shock: kolik to jako je?
já nevim jak vy, ale já mám elektronickou závoru, která mi nedovolí zařadit nevhodnou (pro převodovku nebezpečnou) rychlost :mrgreen:


Tak to jsou mi novinky. Parkrat se mi podarilo tam dat trojka misto petka v 140-150 km/h a meli byste videt jak ty otacky leteli do konce otackomeru :shock:



to se mi stalo taky.. moc velika sranda.... :-) 8-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Este mi prosim napis,kde sa da vypustit ten olej
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 14:34 
Tygříček
Tygříček

Registrován: 21 říj 2005 15:31
Příspěvky: 186
Bydliště: Olomouc
PeterPeto píše:
Hunter píše:
PeterPeto píše:
Ivánek píše:
nevim jak ostatni,ale ja radim ve vetsich otackach jedine s meziplynem...
taky mi tam obcas nesli nektery kvalty, a pak sem nahodou prisel na to ze sem mel povolenej sroub na spojce.... :-? ale uz je to ok.. 8-)


Ja mam tiez problem s radenim z 1 na 2 a z 3 do 2.Ked stojim na mieste ide to lahucko, no ked sa rozbehnem ide to tam tazko radit.Sa mi zda,ze iba pri studenom motore.Ked dlhsie jazdim je to potom OK.A ten olej v prevodovke sa da vymenit,alebo nie?Viem ze je doziv. ale... :) radsej by som tam dal nieco nove a lepsie. Dik za odpoved


Da se vymenit, ted jsem daval novou napln. Staci oddelat cidlo tachometru a uz nalejvas. Jsem tam nalil 85W/90 API - GL4, stacijou 2litry. Jak to vypustit se ti jeste podivam, ja jen napoustel :wink:


A bolo to nejak citit,ze si tam dal novy olej? Mna uz napadala myslienka, ze mozno pri nizkej teplote 3 stupne a nizsie ma mensiu viskozitu a je husty.Ze mozno preto mi to ide pri studenom motore horsie radit. Ale je to asi v tych synchoronoch-obcas blbnu :( Ktovie ci je to zlozite vymenit.Ci sa musi zdemontovat cela prevodovka od motora,alebo iba kryt prevodovky?

Dik moc chalani za odpovede


Ja jsem menil celej motor aji s prevodovku takze tam jde citit vic veci :twisted: Ale mam to ted spatne sestelovany takze 1 a 2 tam moc nacpat nejde, budu si s tim muset jeste pohrat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 pro 2006 22:26 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2004 21:12
Příspěvky: 7316
Images: 0
Bydliště: Křeshit village,Praha
pohlaví: Muž
mno ja jen nerozumim nebo porad nechapu jak se vam to povede ze radite místo petky trojec...at sebevic chci vzdycky tam jde petka ;-)) za to jednicka kdyz dojizdim auta na cerveny nechce.... :|

_________________
Už mi skoro nebije srdce :-) Nemam rád ECOtec tfuj :-) a zloděje ...:-( Did you kick your cat today ???;-) Fabien RychláSlečna černá metla find me if you can - obličejovákniha - Joalozevs z Bítlzevsi - mob. 603856639


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 pro 2006 12:30 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 07 lis 2005 12:36
Příspěvky: 2791
Images: 4
Bydliště: Plzeňský kraj
Márty píše:
mno ja jen nerozumim nebo porad nechapu jak se vam to povede ze radite místo petky trojec...at sebevic chci vzdycky tam jde petka ;-)) za to jednicka kdyz dojizdim auta na cerveny nechce.... :|


jen a pouze a jedine z meziplynem.. jinak to taky nedam...

_________________
1.4i 16v...skoro holá seriovka..
Kdo si tigi nekoupil... ten to nepochopí.....
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 pro 2006 12:49 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 01 črc 2005 14:45
Příspěvky: 2514
Images: 3
Bydliště: Karviná a taky trochu Brno
Márty píše:
mno ja jen nerozumim nebo porad nechapu jak se vam to povede ze radite místo petky trojec...at sebevic chci vzdycky tam jde petka ;-)) za to jednicka kdyz dojizdim auta na cerveny nechce.... :|


tohle uz je trochu vyhrocenost dojizdet az na jednicku... ale delam to taky :mrgreen:

_________________
Čím víc zamračené auto, tím usměvavější člověk:)


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2006 01:01 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 16 črc 2004 21:12
Příspěvky: 7316
Images: 0
Bydliště: Křeshit village,Praha
pohlaví: Muž
Simir píše:
Márty píše:
mno ja jen nerozumim nebo porad nechapu jak se vam to povede ze radite místo petky trojec...at sebevic chci vzdycky tam jde petka ;-)) za to jednicka kdyz dojizdim auta na cerveny nechce.... :|


tohle uz je trochu vyhrocenost dojizdet az na jednicku... ale delam to taky :mrgreen:

ne ne to nee je ye kdyz jedes fakt krokem ale dvojka je jeste zbytecna tak jednicka tam proste nechce dokavad to nespomali na asi tak jeden kilometr za hodinu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
Už mi skoro nebije srdce :-) Nemam rád ECOtec tfuj :-) a zloděje ...:-( Did you kick your cat today ???;-) Fabien RychláSlečna černá metla find me if you can - obličejovákniha - Joalozevs z Bítlzevsi - mob. 603856639


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2006 09:38 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 01 črc 2005 14:45
Příspěvky: 2514
Images: 3
Bydliště: Karviná a taky trochu Brno
Márty píše:
Simir píše:
Márty píše:
mno ja jen nerozumim nebo porad nechapu jak se vam to povede ze radite místo petky trojec...at sebevic chci vzdycky tam jde petka ;-)) za to jednicka kdyz dojizdim auta na cerveny nechce.... :|


tohle uz je trochu vyhrocenost dojizdet az na jednicku... ale delam to taky :mrgreen:

ne ne to nee je ye kdyz jedes fakt krokem ale dvojka je jeste zbytecna tak jednicka tam proste nechce dokavad to nespomali na asi tak jeden kilometr za hodinu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ta k tome neee. Me tam vleze trosicku tíž ale při relativně docela velké rychlosti... 8-)

_________________
Čím víc zamračené auto, tím usměvavější člověk:)


Nahoru
 Profil Poslat e-mail Osobní albumm  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 pro 2006 09:45 
Komárolapka alkoholická
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2006 09:50
Příspěvky: 3471
Bydliště: už ani nevím kde bydlím :D
pohlaví: Muž
chlapí, co mám asi všechno v řiti když, skoro pokaždý při spátečce to řve jako kráva.. někdy ta, mechjce vlíst vůbec. ted začíná i na jedničce, jinak třeba na pětku to de tak, že topomalu ani není cejtit, prostě až moc lechce.. Jako zatím pořád jezdím, ale.. Semse tak předběžně ptal servisáka, a ten mi řekl, že to můžu bejt hodně věcma, at počkám co to vyvede, no a jezdím takhle 2 měsíce, a pořád nic, tak že mu moc nevěřím......

kua serre mě to :-(

_________________
BMW POWER


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 2 z 4   [ Příspěvků: 52 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of and edit by Zed

Kontaktní formulář • Český překlad – phpBB.cz • Vytvořil OpelTigra.cz • Spravuje OUBRECHT.com