Změnit velikost textu


Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 1 z 2   [ Příspěvků: 23 ]
Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tachometr
PříspěvekNapsal: 12 črc 2006 13:11 
Chtel bych se zeptat jestli ste uz nekdo menili tachac a jestli je jedno pokud ten co tam mam je cislovanej od dvaceti a dam tam cislovanej od nuly, nebo jestli to musi byt stejny. Taky pokud ste nekdo ten budik kupovali tak za kolik. Nemam vubec predstavu a samotnej budik sem na netu nikde nenasel. Diky 8-)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2006 21:26 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2006 18:15
Příspěvky: 7780
Bydliště: Uhy (to neni zkratka)
A určitě potřebuješ tachometr???Nikdy jsem ještě neslyšel,že by se někomu rozbyl.....


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2006 09:04 
Jj, chrci v nem a podmeruje rychlost takze asi vymena bude nutna :cry:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2006 10:10 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2005 16:52
Příspěvky: 3679
Bydliště: Praha
pohlaví: Muž
Kraj: Hl. M. Praha
no, každopádně bych tam dal ten co tam byl.. nebo to bude měřit jinak a můžeš na to celkem doplatit :roll:

_________________
http://www.cisteboty.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2006 10:11 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 19 pro 2005 16:52
Příspěvky: 3679
Bydliště: Praha
pohlaví: Muž
Kraj: Hl. M. Praha
no, každopádně bych tam dal ten co tam byl.. nebo to bude měřit jinak a můžeš na to celkem doplatit :roll:

_________________
http://www.cisteboty.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 črc 2006 10:49 
Dik tak ja jedu vybirat...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2006 13:11 
Tigrátko
Tigrátko

Registrován: 31 črc 2006 10:02
Příspěvky: 15
Bydliště: Praha
Já měl taky problém s tachometrem (cvakalo v něm a chrčelo) ale nakonec mi uletěl bowden, kteý k němu vedl. Lanko ...docela prdel to měnit ,,,, :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2006 22:07 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2006 18:15
Příspěvky: 7780
Bydliště: Uhy (to neni zkratka)
Tak to mužu potvrdit....dával jsem za náhon 860,- v opelu a než jsem přišel na nějakou rozumnou metodu výměny,tak jsem měl odřený obě ruce.....Teď už to zvládnu za deset minut.Heč! :D


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2006 12:07 
Tigrátko
Tigrátko

Registrován: 31 črc 2006 10:02
Příspěvky: 15
Bydliště: Praha
jj je to hrůza.... mimochodem pokud Vám uletí lanko od tacháče auto je nepojízdné!!!

Nastartujete a po nějaké době (hlavně když přišlápnete otáčky) se rozvítí kontrolka motoru a po chvíli se auto vypne a motor zdechne. Počítáč totiž nějak vyhodnocuje otáčky a předává to tachometru!!

JInak si ušetřete cestu na vrakáč, byl jsem asi na 5ti a nikde to nebylo....nejlepší objednat nové u ELIT cca 860kč!!

A výměna... porod hadr :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2006 21:11 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2005 21:08
Příspěvky: 3299
Bydliště: Kladno
pohlaví: Muž
Rinnegato píše:
Tak to mužu potvrdit....dával jsem za náhon 860,- v opelu a než jsem přišel na nějakou rozumnou metodu výměny,tak jsem měl odřený obě ruce.....Teď už to zvládnu za deset minut.Heč! :D


Tak az mi uleti, vim ke komu pojedu ;-)


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 srp 2006 17:49 
Tygříček
Tygříček
Uživatelský avatar

Registrován: 25 led 2006 22:58
Příspěvky: 231
Bydliště: Trenčín (Slovensko)
Rinnegato píše:
Tak to mužu potvrdit....dával jsem za náhon 860,- v opelu a než jsem přišel na nějakou rozumnou metodu výměny,tak jsem měl odřený obě ruce.....Teď už to zvládnu za deset minut.Heč! :D


Nazdar, co takto hodit navod ako sa dostat k tomu lanku? Diky


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2006 10:34 
Tigrátko
Tigrátko

Registrován: 31 črc 2006 10:02
Příspěvky: 15
Bydliště: Praha
Já už si to moc nepamtuju, respektive nejsem schopný to odborně popsat kde to přesně je, ale vím, že jsem rozmlátil 2 židle a makonec mi ho přišrouboval kamarád, ale koukám že Rinegato by to mohl pospat levou zadní

:roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2006 14:58 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2006 18:15
Příspěvky: 7780
Bydliště: Uhy (to neni zkratka)
Tak sledujte! :D
Rozpojte lanko na spodní a horní kus.Většinou všem praská ten spodní,co jde do převodovky,takže....
Zařadíte zpátečku,tím se vám zvětší prostor u toho vlezu lanka do převodovky.Nesnažte se to lanko odšroubovat-nemá to cenu.Ale za tou matkou,co drží lanko,je asi 2cm od ní směrem do auta šroubek na 10 klíč.Pěkně ho očistěte a pak vemte malou gole sadu.Já použil malou ráčničku s asi 15cm nástavcem.Šroubek vyšroubujte a lanko pak vytáhněte směrem nahoru.Pokud to nepůjde,tak vemte šroubovák a v místě,kde byl šroubek zapačte na packu,která se vám tam objevila.Vemte ji kousek v levo,pak kousek v pravo.Klidně to udělejte víckrát.Pak už se lanko uvolní a půjde vytáhnout směrem nahoru i s takovím plastovím úchytem.Celí si to pak můžete vzít někam do dílny a lanko odšroubovat a nandat jiný.Je důležitý,abyste tam to nový namontovali pořádně,jinak se vám otrhá a pomažete pro nový....
Zbytek je myslim jasnej..... 8-)


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 srp 2006 21:53 
Tygříček
Tygříček
Uživatelský avatar

Registrován: 25 led 2006 22:58
Příspěvky: 231
Bydliště: Trenčín (Slovensko)
Diky strasne moc, ale ja mam lanko mozno v pohode, a chcem sa dostat do pristrojovky, a zistit kde je chyba, ale neviem ako :( Poradis mi?


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 srp 2006 14:48 
Master Tigr - Tigřice
Master Tigr - Tigřice
Uživatelský avatar

Registrován: 30 bře 2006 18:15
Příspěvky: 7780
Bydliště: Uhy (to neni zkratka)
Takže přístrojovku sundáš zhruba takhle:
Ze spodu pod volantem jsou asi tři šroubky,který drží kryt okolo řídicí tyče.Vyšroubuješ je a okolo zámku zapalování sundej gumičku.Pak sundej spodní a horní kryt řídicí tyče.
Odšroubovat oválný kryt okolo budíků (už si to přesně nepamatuju,ale vim,že všechny šroubky jsou vidět).Pak za něj zatáhnout k sobě.Tim ho vycvakneš.Pak nějak otáčej volantem a vyndej ho do boku.Pujde to blbě.Asi se i trošku zkroutí,ale pak se zas narovná,tak neboj.
Dál bys měl mít před sebou budíky.Myslim,že tam jsou dva šroubky někde dole v rohu a pak dvě nebo tří packy nahoře.Odcvaknout a povytáhnout.
Pak se musíš ohnout a ze spodu to ještě drží náhon tachometru.U budiku je na něm takovej plíšek-tlač na něj směrem k volantu a zároveň tlač celou přístrojovku tamtéž.Mělo by to vyskočit.
Až ji budeš mít dole,tak se kosek projeď-náhon tachometru by se měl otáčet-jestli ne,tak je špatnej.

Už si to přesně nepamatuju,ale tak nějak to je....


Nahoru
 Profil Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové témaOdeslat odpověď Stránka 1 z 2   [ Příspěvků: 23 ]
Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of and edit by Zed

Kontaktní formulář • Český překlad – phpBB.cz • Vytvořil OpelTigra.cz • Spravuje OUBRECHT.com